En början på något nytt

Har ni känt känslan av otillfredsställelse, en rastlöshet som inte riktigt släpper greppet.. Varje gång som jag har semester infinner sig den där känslan att det måste till en förändring.. Har inte kunnat sätta fingret riktigt på vilken typ av förändring som ska till för att rastlösheten skall försvinna. Tankarna svävar fritt från att -Ska vi sälja alla våra ägodelar och flytta till andra sidan jorden, -Ska vi sälja huset och flytta till stan, köpa hund eller kanske rent av att skaffa en bäbis... ja ni hör ju själva hur tokigt det låter men jag tycker att alla förslagen är Helt okay just där och då men som tur är har jag, när jag samlat till familjeråd aldrig fått med hela familjen att rösta på samma grej. Tjejerna har snabbt skrikit JAAA på hund och bäbis förslaget medans Anders föreslagit att åka in till stan och shoppa lite, något som räckt för att jag för ett tag ska släppa tankarna om förändring... Låter det galet tycker ni? Jo kanske, jag kan nog se det lite tokiga i det just nu och det har nog att göra med att jag NU har tagit det största klivet mot en för mig Galet stor förändring!

För snart TRETTON år sedanklev jag in genom dörrarna till något som kom att bli mitt andra hem, Ja nästa som min andra familj.  Mitt Jobb, i Tretton år!

Jag gick gravid med Tilde där, gick från receptionist till systemhanterare på IT, Redovisning och fastighetsfrågor är några av de sysslor som jag tagit mig an dessa år. Kollegor som har kommit och gått, stött och blött med chefen som givit mig möjligheter att växa som person gett mig utmaningar att pressa mig lite extra när jag trodde att gränsen var nådd. Jag skulle kunna skriva en bok om alla år här, en tv serie skulle vi kunna sätta upp med massor av gelenskap som hänt, tänk bara när brandlarmet löstes ut och sprinklerna sätter i gång just under förberedelserna inför årets Julfest... Föreställ er närmare femhundra medarbetare som just i detta nu gjorde i ordning sig för årets fest samtidigt som catering firmor roddade med mat, scener och underhållning. Jag lovar att det för första gången Inte var populärt att fyra brandbilar beordrade evakuering av hela fastigheten, Förlåt det ju inte det jag skulle tala om i dag utan vad som är på gång NU. Jag får nog en anledning att skriva ner och berätta om händelser från "huset" en annan gång.

Som ni säker förstår står jag just nu redo att ta klivet mot nya utmaningar, Nytt år Nya möjligheter och nytt jobb!

Det har varit många turer fram och tillbaka i tre månader har vi stött och blött för och emot, listor med fördelar med det gamla mot det nya men NU Äntligen har jag vågat ta steget, mot det Nya! Bläcket på kontraktet har torkat och jag har berättat för närmaste kollegor, inte utan att det klumpat sig i magen en aning men alla har varit fantastiska, förstående och stöttande.

Nu gäller det att inte få kalla fötter under veckorna som kvarstår innan jag ska lämna mitt nuvarande jobb, det kan pendla snabbt, att trygghets knarkaren tar över och vill stanna kvar hemma i tryggheten, jag har som tur är mina små knep hur jag ska tackla dessa tillfällen.

Bara att titta på företagets förstasida räcker gott❤️ 

All min kärlek❤️















Ni är mitt allt❤️

RSS 2.0