Borta bra..

Nu har vi kommit hem igen, tre veckor på resande fot det tar på krafterna! Jag verkligen Älskar att resa, få uppleva nya platser är bland det bästa jag vet MEN gud vad jag Älskar mitt hem!!
Tjejerna har varit helt fantastiska i bilen, vi har varit på vägarna sju dagar sammanlagt och inte en gång har deras tålamod tagit slut! Ja, jag är verkligen stolt & glad över dom!
Just nu sitter jag ensam hemma och kollar lite på TV och datorn, bara det är en lyx! Anders har åkt i väg en svän, Olivia är med en kompis och Tilde har flyttat med Moster till landet!
Min fina tjej som verkligen börjar bli stor!
Moloko Beach!!
Tjejerna fick känna på lite Latino Love, denna resa!!
Gissa om denna tjej har badat nått...
Syskonkärlek när den är som bäst!
Ja, vi har verkligen haft tre fina veckor, nu har jag tre veckor kvar, vi får se vad vi kommer att roa oss med under dessa!
 
Puss
 
 
 
 

Näst sista

Ja det är näst sista dagen idag :( konstig känsla att vi snart ska bege oss hemåt. Visst lite hemlängtan har man haft under resans gång men att snart behöv lämna detta liv känns lite tungt och det kommer vara med sorg i hjärtat som vi packar in i bilen på torsdag!


Hur gör man...

Ja, hur gör man för att toppa det här? Sol, bad, värme och semester. Ingen tvätt att ta hand om inga hungriga magar att laga mat till bara njuta av att göra ingenting!! Fast det är klart, det finns en baksida... Hus det där att göra ingenting får mig att längta till gymmet, två veckor sedan! Här har det inte blivit mycket till motion, första dagen tog jag och Olivia en runda sen inte mycket mer. Det blir ändring på det när vi kommer hem nu fortsätter jag att göra ingenting :)


Bara vänlig dag

Ja vad ska jag säja? Dagarna lunkar på i sakta mak, inget krävande händer mer än att man måste själv gå ner i vattnet när värmen blir för påträngande! I går tog jag, mamma och Livan en promenad för att utforska området utanför stan, vi hade förhoppningar om att hitta en större matbutik och det gjorde vi, efter en halvtimmes promenad i stelhet värme fann vi det vi sökte, eller Inte... En Lidel butik... Det var inte vad jag hoppats på men men, lite frukt, vatten och chips fanns det ju även där. Promenaden hem var typ lika tung men gick snabbare för vi hamnade mitt i någon plantage odling med massor av mörka män som ropade på oss på främmande språk. Gissa om adrenalinet flödade innan vi kom tillbaka till civilisationen igen, haha kan se mig själv hur jag lögade på samtidigt som jag gapade på Olivia och mamma att skynda på!
Nu har vi avnjutit eftermiddags kaffer och solen sänker sig sakta över bergen. Fantastiska land!!


Saknar er

Saknar alla vänner där hemma, enda nackdelen när man reser bort är just det att man saknar sina nära!! Kan ni inte skriva lite om vad ni gör och hur ni har det, måste få tanka lite vänskap!?!!! Tyvärr funkar inte bloggappen klockrent så tyvärr blir det nye mycket bloggande men som jag skrev tidigare så uppdaterar jag Instagram oftare!!

Puss & Kram på er Alla


Hur bra kan man ha det...

Sol, kristallklart vatten, Wifi och mycket mer som gör semestern perfekt. Njuter av det lugna tempot som Spanien erbjuder. Vi är 5 mil norr om Barcelona, Pineda de Mar, en by utan massturism, trevliga spanjorer och en vacker natur. Nej det finns inget att klaga på, inte ens att vi bokat Ett hotellrum för familjen, inte ens det är ett problem men nästa gång får nog tjejerna ett eget, dom är så stora att det blir lite trångt med fyra pers i ett rum.

https://cdn3.cdnme.se/4080850/6-3/pic_51e416e7e087c36b14bfd8f7.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4080850/6-3/pic_51e416e7e087c36b14bfd8f7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4080850/6-3/pic_51e416e7e087c36b14bfd8f7.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4080850/6-3/pic_51e416e7e087c36b14bfd8f7.jpg" class="image">


Njuter

Vi har det så jäkla bra, bäst tiden på dan måste vara sen eftermiddag när solen sänker sig över stranden. Underbart!!


På väg mot

Ny dag nya möjligheter. Härlig känslan att vakna upp på morgonen och veta att man ska få se nya platser och vara med om nya äventyr. Ska summera denna resa vid tillfälle :)


Årets varmaste dag

Det känns redan att semester är igång, lugnet infann sig snabbare än vad jag kunnat tro. Kanske beror det på solen och värmen, idag har varit helt slut, inte orkat någonting. Tur att jag och Olivia kom i väg till gymmet tidigt för det blev säkert årets varmaste dag. Tur att jag fick avsluta den med mysigt sällskap och två glas rose :)


Jul. 06, 2013

Vilken dag, solen skiner och varmt som vid Medelhavet! Jag började dagen med att köra ett Zumba pass utomhus jag fick med mig Tilde som hängde på och kämpade som bara den.
Sen har dagen mest handlat om tvätt och plock. Mamma & pappa kom förbi och hade med sig fika, det var tur för mat stod inte högst på prioriterings listan direkt.
Idag har jag skaffat Instagram jippo mej tidigt va... Tänkte mest att det skulle vara ett alternativ till bloggen under semestern då jag inte räknar med att vara lika uppkopplad som vanligt. Vill ni följa mig hittar ni mig här


När en kär vän flyttar

I dag har Sussi flyttat, bytt plats här på kontoret, Tildes kommentar när hon såg vad Sussi gjorde var -Ska hon flytta ännu längre bort från dej nu? 
Så här långt bort sitter hon nu :)
 

Vad händer??

Hjärtat slår lite extra hårt och en euforisk känsla börjar sprida sig i kroppen. Kan det verkligen stämma, är det verkligen sant? Ja, det är bara några få timmar kvar nu..sen är det Äntligen SEMESTER!!!
I dag fick Tilde följa med mig till jobbet, något hon ofta frågar om men sällan fungerar, men i dag!!
Fina unge!!

Nu bara två daga kvar

Och solen lyser från den allra blåsare himmel. Varmt så kavajen åker av redan på tunnelbanan, nu är det verkligen sommar! Det man så intensivt längtar efter under vinterns tunga månader. Lycka!

Energirik i kväll

Nu är jag fylld av positiv energi. En lunch med underbara brudar, Sussi & Ylva, skratten fyllde lunchen och underbara samtalsämnen som bara vi kan ventilera. Och i kväll har jag träffat finaste Pernilla och ätit pratat och skrattat med.
Promenad genom Gamla Stan
Underbara vackra Pernilla i vår vackra stad Stockholm
 
Jag är så lyckligt lottad med alla fina vänner som finns i mitt liv, vissa träffar jag oftare än andra men vetskapen att ni finns där är fantastisk. Ska nog hinna klämma in en kvälls date till innan semestern börjar och vi drar i väg!!

RSS 2.0