En riktig mys söndag!

Ja, vem blir inte lite avis på det här,?skvallra inte för Anders att jag åt knäckebröd i hans säng
I morse plockade och fixade jag lite hemma, allt ligger på plats, snyggt och fint när familjen kommer hem :) Sen bullade jag upp med godsaker, dator och tidningar och här har jag blivit liggandes, bara njuter av livet, dagen och allt som vi har framför oss. Inser hur lyckligt lottad jag är med min underbara familj, fantastiska vänner och rikedom i att ha möjlighet att leva det liv jag vill, se de platser jag längtar till och att få vara ledig lääänge på sommaren!! Ligger och funderar på att gå till gymmet nu... Bara en liiiten stund till i denna rofyllda oas.. Snart så byter jag om och laddar upp, känns aningen svårare i dag, kanske beror det på drinkarna i går
Alla var inte till mig :)
 
Ett litet utbud av allt gott

eller sömnen som gick förlorad, jag var så upprymd när jag kom hem att jag hade svårt att somna, det kanske ni såg på inlägget innan, vet inte vad klockan var när jag postade det. Så blir det när man har roligt!
Nu är det bara en vecka kvar att jobba och mycket måste bli klart men det är bara att gå ut hårt i morgon så slutet av veckan blir lite lugnare!
 

Vilken kväll

Och vilka tjejer! Vi var hembjudna till Yvonne som fyllde år!
Hon hade dukat upp en fantastisk buffé av godsaker
Min snygga syrra
Anna, Lisa & Frida, gud vad ni fått mig att skratta i dag!!
 
Vi tog en taxi till stan och åt middag på Amarillo
 
 
 
Sen tog vi en drink på Hotellet, men där blev vi inte långvariga, när jag insåg att jag var minst tio år äldre än den äldsa på stället fick jag panik och ville bara UT!! Vi tog en promenad till stället där Alex, syrrans son, spelade men det var inte jätte populärt att mamma och moster ramlade in, fast vi blev bjudna på sprit av annan som uppskattade vårt besök :)
 
Vi gick vidare till Strandvägen 1 där det blev en drink till innan jag fick sällskap hem av Josefin, syrrans dotter, & hennes kille. Skönt för nu kan jag se på Fejjan vart tjejerna tagit vägen...
 
TACK fina ni för en fantastisk dag och kväll!!
 
PUSS

Godmorgon lördag!!

Gud så trött jag är i dag, vaknade av fågelns kvitter vid fem tiden i morse men somnade gott om och fick med ren vilja tvinga upp ögonen vid tio. Fick fixa mitt morgon kaffe själv nyss, som många av er redan vet så servas jag vanligtvis av maken :) Nu har resten av familjen åkt till Grängen, ett av de landsställen som vi är lyckligt lottade att ha möjlighet att vara på!
I går när de åkte i från mig :(
 
När dom åkt städade jag  och bäddade rent i sängarna, älskar att ha det fin omkring mig och nu behöver jag bara städa efter mig själv i helgen, enkelt!! Sen stack jag upp till gymmet, där ekade det tomt för ovanlighetensskull, stället dominerades av kvinnor och vi var fem stycken. Alla var väl ute och njöt at solen kan jag tänka mig!! Sedan stack jag till Kvantum och köpte på mig det jag var sugen på, tyvärr var kycklingen slut men det blev
Brie och jordgubbar!! Super gott
I dag blir det gymmet, när jag piggnat till och sedan blir det fest!!! Jag har fått äran att få hänga med ett gäng fantastiska brudar som ska fira en fin vän som fyller år. Mer om det på bloggen i morgon.
 
Njut av en vacker dag!
 
 

Supertjejer, snacka om vänskap!!!

Dessa snyggingar träffade jag i går, tänk att vi har känt varandra sedan grundskolan, härlig känsla när vi ses, som att tiden står still men massor av händelser att diskutera och känslor att ventilera!
Tack för att ni finns i mitt liv!!
 
Denna tjej är är jag så tacksam över att hon finns i mitt liv,,Smygtaget foto, jag får nog lite stryk sen
 
Den här stod på mitt bord, en uppmuntrings gåva. Goa fina underbara Sussi!!!
 
Jag skulle kunna till ägna ett långt inlägg om fina vänner som förgyller mitt liv men jag ska inte skryta mer för nu, det räcker med lite i taget så det inte provocerar :)
 
Puss på er
 
 
 
 
 

Tack

För alla goda råd kring förra inlägget. Ska nu bara bestämma mig för en 4 eller en 5 :) Samt om jag orkar köra med dubbla mobiler.... I lands problem va!?!!
Nu har jag gjort mina övningar för ryggen och tagit Voltaren så en date med fina vänner från barndommen väntar. Får hoppas att de ställer upp på bild då får ni se i morgon. Måste vara ute i god tid då jag behöver ståbord eller en mjuk soffa att sitt/ligga i.Uppe på Mossebacke ska vi ses.
 
 
 
 
 
 
 

Allsång och IPhone

Sitter med ont i ryggen och kollar Allsången, kan inte hjälpa men det tåras i ögonen när Carola sjunger Främling, löjligt jag vet men den är så mycket barndom för mig, lycklig!!
Funderar på att köpa mig en IPhone, är säkert bland dom sista på jordens yta på att införskaffa mig det men bättre sent än aldrig, är så sugen på Instagram bland annat. Kan ni ge andra bra appar som motiverar att köpa den?! Ska ju ut och åka ett par veckor i sommar så bloggappen är ju också ett måste...
 
Tilde sover hos mormor & morfar i veckorna, hon har ju fått sommarlov! Längtar efter henne massor!!!
Lusen!!!!!
 
 
 

Fina famijen

Lite bilder från Midsommar
 
Pappa som vilar i solstolen
Patrik och Anders
Mormor, Alex & Linnea fixar Midsommarstången
Kanske letar efter något gott att dricka :)
Vacker!!!
Kusin kärlek
 
Min snygga svåger Patrik!!
Anders och pappa
Promenad till bryggan
Lite fika, bra start på dagen
Tilde och moster, självklart ska Cesar vara med.
Mormor Maja, mamma och Jossan
 
 

Anders dag!

I går fyllde min snygging 41 år det firade vi med tårta!!!
 

Ryggskott

Eller bara jävlig smärta. Vaknade i morse och kom inte ur sängen smärtan var som knivar som skar in i ryggslutet. Inte bra med träningsuppehåll då händer sånt hör, hoppa kunna mjuka upp ryggen på gymmet i morgon. I morgon är det Anders födelsedag, det ska vi fira, fira ja, hade ni en fin Midsommar? Vi bar på landet, fint väder god mat, lekar och hela familjen Kunde inte bli bättre, visa bilder sen nu ska klar trycka lite ner värktabletter


Kram på er

Snaaart...

I går blev det lite vin på verandan med fina vänner, mysigt att hinna sitta en stund och prata!

Nu blir det några dagars träningsuppehåll, gymmet stänger redan klockan sex i dag så jag hinner inte dit! Vi åker till landet så det får bli promenader i stället. Kanske skönt för kroppen?!
Nu längtar jag efter Midsommar maten, tittat vad som lockar i kylen
Var tvungen att provsmaka lite i går...
Nä vad säjer ni, nu skiter vi i det här och börjar fira Midsommar!!

En helt vanlig dag..

Usch, jag ger upp eller kanske bara dags att ge efter... Krypa ner under täcket och stanna där ett tag!
Var på lunch med Sussi (som vanligt) men det var nog räddningen i alla fall. Skönt att ha någon som kan ta emot när man är behov av att ösa. Nu är ju hon tyvärr lyckligt gravid, Jag vet visst är det tristkul!! Jag kommer alltså bli ensam på jobbet från oktober, kommer inte funka, vet inte hur jag ska hantera detta... Nu ska jag ha intervjuer med två kandidater som skall vara lämpliga för tjänsten under hennes föräldrarledighet. Inte lätt att fylla hennes skor. Stackars tjejer, hehe!
Fina underbara vän, vad gjorde jag utan dig!!
 

Härliga tisdag!

Varmt och skönt var det när jag åkte in till jobbet i morse, riktigt sommar mysigt! Nu längtar jag till semestern så mycket att jag är rädd att det blir antiklimax när det väl gäller... Kanske bara sover första semesterdagarna eller hyperaktiv och kan inte varva ner alls, inte lika troligt som det första alternativet, jag är inte den aktiva typen :)
Vacker morgon vy!
 

Blandning av ångest & lycka...

Så vart det måndag igen, Underbara Jävliga måndag! Var så glad i går när jag la mig att jag inte haft någon söndagsångest men måndags ångesten släpper inte taget. Har inte haft något av det på många år men sedan en dryg månad sedan har det börjat igen, någon som har bra tips mot ångest??
 
Jag är samtidigt så glad i hjärtat att Tilde har fått börja sitt sommarlov på riktigt redan, slippa gå upp tidigt på morgonen och gå till fritids, i stället får hon husera runt hos mormor & morfar om dagarna, göra utflykter med moster och njuta av sommaren. Något man önskar varenda unge!
 
 
Olivia hänger med kompisar på dagarna eller sover :)
 
 

Så var helgen slut...

I dag kom äntligen mor & far hem från Spanien där dom tillbringat de senaste två veckorna. Tilde tjatade hela gårdagen, vilken tid dom skulle komma, när hon kunde ringa och hur länge vi skulle ses, desutom hade syrran med familj åkt till landet vilket det också tjatades om..
Syrran ringde och bjöd över oss på fika, som vanligt en massa goda bullar och kaffe var framdukat!
Kärt återseende :)
 
Tilde har packat och åkt hem till mormor & Morfar, sommarlovet kom tidigare än jag trodde för henne. Jag har bakat en rabarber och hallon paj som jag och Olivia ska mumsa i oss. Nu blir det söndagsmys!!
 
Skönt att alla är hemma igen :)

Härlig star på lördagen!!

Två timma på gymmet blev det i dag! En timma PW 30 minuter core pass och 30 minuter styrka. Nu e jag stark :)

Något mörk bild men den får duga, har lite svårt att sta och ta kort på mig själv, tror aldrig att jag kommer att vänja mig med det..

Nu fönsterputsning och en sväng till pysselaffären med Tilde.


Äntligen

Härliga lördagsmorgon! Solen skiner i dag Tack och lov, hade inte orkat en regnig deppdag till då hade jag nog stannat i sängen hela dagen. Nu skall jag i stället en sväng upp till gymmet, Anders är redan där.. Sedan blir det att ta hand om hemmet lite, måste putsa fönster och lite annat för det har inte prioriterats de helger som solen lyst så härligt. Anders ska ta hand om sånt som inte blivit klart när vi har renoverat köket, för snart fyra år sedan.. Ni vet sånt där trist skit som täckskivor och taklister.
 
Nu kör vi igång dagen!
Bilden är tagen för två månader sedan, det har hänt lite sedan dess kan jag se.Kanske skulle ta ett nytt efter dagens pass.. Kul att man har tagit lite bilder på sig själv, jag brukar hålla mig bakom kameran i vanliga fall!
 

När tröttheten tar över!

Fredag kväll, nyduschad sitter i sängen och njuter av vetskapen att vara ledig två dagar Gud så skönt. Ska lägga mig och läsa min bok. Skippade träningen i dag, var riktigt trött och tog vilodagen en dag tidigare än planerat så nu blir det upp i morgon och köra ett pass.
 
Vi fick besök av fina Josefin till middagen i dag, (bilden lånad från FacebookFoto: I was born to do this.. Yeppyepp
Så mysigt att ha dig här och lillskiten också förstås
Han börjar växa ut pallen nu så han gör sina försök att hoppa upp i soffan...
 
Vad händer annars i helgen?? Lite vin på verandan kanske...
 
 
 

Sommarlov eller inte

Visst är det lite konstigt det här med sommarlov... Man önskar ju att alla barn fick vara hemma, lediga från skolan men tyvärr ser ju inte verkligheten riktigt ut så. Nu är det jobb ett par veckor till innan man får sin efterlängtade semester och små skitarna får pallra sig upp och gå till fritids.
 
Tur för Tilde att hon har världens snällaste syrra som låter henne vara hemma med henne denna vecka, sova ut på morgonen & myser på dagarna!
 

Nu är det verkligen sommar!!!

Tänk att det är sommar på riktigt nu, sommarlovet har börjat och 10 veckor ligger framför tjejerna, utan läxor och stress!
I går var vi i skolan på skolavslutning,
Jag älskar den dagen fast jag blir lite blödig, känner hur tårarna väller upp när kören sjunger Den blomstertid..
 
Olivia stack i väg med kompisar efter avslutningen medans jag och Tilde gick till syrran
Som självklart bakat bullar och Jordgubbstårta
Vi hade ett fantastiskt väder så ungarna låg mest i poolen och lekte
 
STORT TACK till Syrran som fixat en så fin dag för oss!! LOVE YOU!
 
 
 

Det regnar här i Stockholm i dag tralla laa...

Men i fredags sken solen på oss och Anders kom hem, trött men glad! Skönt att ha honom hemma igen! Olivia stack och badade med sina kompisar och Tilde var ute hela dagen.
Körde på Nationaldags tema även på fredagen :)
 
I lördags åkte vi ut till landet, Anders klippte gräs och fixade på tomten medans jag och tjejerna gick till bryggan och mös ett par timmar, bra arbetsfördelning va?!
Jag älskar denna plats, lukten & ljudet från vattnet gör mig lugn och lycklig!
På kvällen mös vi hos syrran och Patrik & tittade på vårt prinsess bröllop så klart! Helgen har varit solig och skön men vi behöver kanske regnet som kommer nu... även fast vi föredrar solen!
 
"Bara" fyra veckor till semestern nu...

Underbar Nationaldag!

Vilket underbart väder vi har haft i dag, SOL SOL SOL och så varmt! Vi passade på att fira vår Nationaldag i poolen hos syrran, som tyvärr inte var hemma. Hennes fina ungar och deras respektive och kompisar var där så det rådde inte brist på människor. Jätte mysigt var det
 
Olivia är lite badkruka i bland, trotts 29 grader i poolen :)
 
Tilde leker mycket och gärna med kussen Alex! Kolla minen ;)
 
Gissa om det fanns en som var riktigt sugen på att vara med och leka men som inte fick bada :)
 
 
Ja en riktigt fin dag med mycket sol och bad!

Godkväll!

Just nu sitter jag i soffan och myser med mina tjejer. Efter ett pass på gymmet och en mysig pratstund med en av mina fina grannar, stack vi till Kvantum, bunkrade med keso, yoghurt och godis, det måste man ha när det är helg. Ja det är redan helg igen, GUD så skönt med fyra dagar ledigt! Enda tråkiga just nu är att gymmet är stängt i morgon så antingen får jag åka till ett annat ställe eller ta mig en runda utomhus och styrka hemma, tror starkt på att det blir det sista alternativet, är inte helt bekväm att träna på okända gym, löjligt kanske.. Annars ska vi bara mysa i helgen, sova länge, hänga på altanen, träna och vänta hem Anders som kommer hem snart. Vi har inte hört av honom på ett par dagar så lite orolig blir jag fast dom har det säkert jätte bra och glömmer höra av sig!
Nä nu ska vi nog krypa ner i sängen och titta på en film!
 
Fina Olivia på en uteservering i Köpenhamn
 
Jag är lyckligt lottad!!!

Idag

Det är kallt idag, hur kan det svänga så fort? I går gick vi med linne och shorts i dag längtar jag efter min vinter jacka! Fryser om fingrarna och sitter med filt i knät. Längtar hem, krypa upp i soffan med god mat i sällskap av mina ungar eller till gymmet för att träna mig varm! Får se hur humöret styr mig om en timma!!

Även denna...

Längtar efter min man...
Som just nu semestrar i Frankrike med sin bror!!!
 
 
 
 
 
 

Dessa längtar jag efter just nu!!!


Så blev det..

Ny vecka och nya möjligheter eller vad brukar man säja?! Hemma hos oss är det nedräkning till sommarlovet, onsdag den 12.e är detTack och hej för detta läsår. Tänk att en ska börja i åttan och lillskiten i tvåan. Inga småbarn längre. Tilde tjatar om att få gå till eller från skolan själv eller med kompis men jag är en riktig hönsmamma så det kommer nog inte hända förrens i tvåan. Minns inte hur gamal Olivia var när hon fick den friheten..
Här var dom inte gamla, bilden är tagen för flera år sedan
 
Själv har jag fem veckor kvar att jobba innan jag får stänga ner datorn, vet inte vad jag längtar efter mest, att få sova utan att väckas av klockan eller att inte behöva tänka på vad klockan är på kvällen för att komma i säng i tid :) Sex veckor ska jag vara ledig, Anders fyra, han har tjyvstartat med en vecka i Frankrike just i detta nu! Sedan åker vi som vanligt till Thailand i vinter så lite semester måste finnas kvar tills dess.
Snart drar vi!!!!!
 
 
 
 

RSS 2.0