VILL INTE LÄNGRE.....

Det är säkert många som känner så här just nu, det beror säkert på vädret. Trött och orklös, noll inspiration både när det gäller jobb och privatliv.. Någon sa att man skulle ha något kul att se fram emot och det stämmer nog, det stämmer säkert men till och med det är svårt att finna. Jag har massor att se fram emot men snön skymmer sikten just nu, grått dimmigt, snö och blåst. Det är ingen rolig combo när man så hårt trott att våren var på ingång!

Det som är lite typiskt mig när humöret är så här, är att mycket sker med impuls.. Impuls handlar framförallt... Det är väl Ok om det handlar om sånt man behöver som kanske kläder eller mat som det faktiskt också blir ibland men denna gång blev det lite dyrare... Hade nästa bestämt att vi detta år skulle försöka spara lite pengar men Nej då, det blev shopping i gårkväll... fyra biljetter till Thailand!! Jag får skylla på Syrran och mamma för det var nog mest deras fel :) Dom tjatar och Tjatar och till sist kunde vi inte stå emot.. hehehe ironi förstår ni er på va?!! Ska bli jätte mysigt att åka med nästa hela familjen, tyvärr några som måste stanna hemma och vakta husen :) Så nästa vinters resa är alltså bokad! Ute i goood tid för billiga och bra biljetter!!

Det är Tilde som LIGGER och beskådar Hua Hins vackra julgran utanför Market Village, ett stort shopping centrum mitt i stan.
 
Nä vad säjer ni mina vänner, nu ser vi till att det här blir en bra dag, det är ju i alla fall onsdag och halva veckan har snart gått.
Hjälp gärna till och kommentera vad som hjälper er denna skuvade årstid!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Åhhh va lyllos.
Vi försöker leva snålt och spara pengar just nu. Vill till Thailand i feb-mars nästa år när jag tagit min examen, har aldrig varit där. Men vi har inte bokat några biljetter än. Stressad över att man måste boka så tidigt.....

Svar: ja visst är det en stress över att biljetterna tar slut men också att de blir så jäkla dyra ju senare man bokar. Jobba hårt på sparandet, det är värt varenda krona!!!
Anna

2013-03-20 @ 09:37:24
URL: http://www.ytaodjup.blogg.se
Postat av: Tina

Gud va härligt med resa bokad, vart blev det?
Kram från Falun

Svar: Flyger till Bangkok, sedan hyr vi ett hus i Hua Hin. det är där vi varit två gånger redan, vi trivs så bra där och kul att hela familjen, mamma & pappa, syrran och hennes familjen också är där samtidigt!!Svårt at motstå när de andra bokar!!

Vart tycker du om att semestra?
Kram A
Anna

2013-03-20 @ 19:32:02
Postat av: Tina

Men så härligt, o dessutom att hyra ett hus o rumstera som man vill....
Vi har åkt till Karon Beach Phuket, varje gång. Är bekväma, åker charter, men det känns som om nu behöver vi se nått annat. Samtidigt har vi ju fått goda thaivänner som vi gärna vill träffa. Vi får se var vi hamnar.
Det är ju ett så härligt och sorglöst liv man lever när man är i Thailand. Som vi brukar säga, dagens I-landsproblem, vad äter vi =)
Mycket utflykter, snorkling och såklart shopping. Vi får se var vi hamnar.
Kram från ett svinkallt Falun
Tina

2013-03-21 @ 13:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0