Skit tumören eller tumörer det är frågan denna gång...

Visst känns det på vindarna att det inte längre är riktig sommar, kanske har det gått över till sensommar eller kallar man det Brittssommar?? De senaste tre åren har augusti varit den månaden som det är dags för Anders att kolla status på tumören, denna augusti inget undantag. Det känns i kroppen att det är på gång, jag lever lite i halv års intervaller. När kontriollen blivit gjord och provsvaren levererade andas jag ut och lägger sjukdomen på en liten plats i bakhuvudet, där blir den liggandes, om inget händer och Anders får må bra, tills nästa gång. (februari och augusti det är ”kontroll av tumören” månader.) Nu, så här innan känns det… ja hur känns det? Svårt att sätta ord på känslan, Stressigt kanske, oroligt i magen och som att kroppen inte riktigt får ro.

Det som skiljer sig från tidigare år är att denna gång ska de även titta på hjärnans halsrygg, där de i vintras upptäckte "nått!... Nu snurrar tankarna mest kring det, vad är det där ”nått” som läkarna såg sist när Anders låg inne?! Är det ytterligare något som måste kollas regelbundet eller?? Varför kunde de inte meddelat då vad det var för något som de upptäckte, samma kontroll genomfördes då som ska göras nu!? Mycket spekulationer som snurrar runt i huvudet.

Jag frågade Anders häromdagen om han tänker mycket på det här –Nä.  Svarade han, kanske lite för snabbt och kort. Han vill sällan prata om det, kanske därför som jag pratar med er… konstigt det är med behoven att prata, att det är så olika från person till person, och tid. Ibland vill eller orkar eller kanske behöver man inte prata om saker och ibland måste man bara få ösa, ösa ur sig ord som speglar oro, rädslor och frågor!

Finaste människa!! 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Får mig att tänka på hur små vardagens bekymmer egentligen är när man sätter det i perspektiv mot det här.
Håller alla tummar o tår att ni får goda besked.
Stor kram till er!

Tack för fikastunden, den var väldigt uppskattad! :)

2013-08-16 @ 15:47:14
Postat av: Jessika

Tack för att du delar med dig.... Förstår till viss del vad du menar. Och dessa män som har förmågor att sluta sig som musslor ;)! Önskar dig en härlig helg med dina fina
Kram

2013-08-16 @ 18:22:39
URL: http://jessansliv.blogspot.se
Postat av: Pernilla

Förstår att en viss oro infinner sig vid dessa kontroller måste vara jätte jobbigt..svårt för en annan o föreställa sig o som tidigare inlägg skrev så är ens egna problem ingenting i jämförelse med vad ni går igenom..
Tveka inte o höra av dig om du behöver få prata av dig du vet var jag finns❤
Boka in dejt snart?! Många styrkekramar till dig min fina vän💕

2013-08-17 @ 19:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0