En lördag med sjukhus besök och rensning

Ont i halsen & snorig, jobbat hemma från sängen ett par dagar har gjort mej rastlös och istället för gymmet har det blivit en massa tid för instagrammande och inspirationsbloggar för heminredning❤️
Röjde ett av våra två förråd imorse, missade före bilder men Gud så skönt det känns nu när A har vart på tippen med allt som skulle slängas. Olivia tyckte att vi skulle ställa in en fåtölj så kunde vi ha det som en läshörna i stället, kul tjej. 
Har boat här hemma som man brukar göra inför att man ska ha barn men det ska vi Inte, bara sugen på att rensa, städa och göra fint. När lusten faller på men orken inte finns skriver jag listor över vad jag vill få gjort och vad som ska inhandlas. Tanken och känslan är nu att slänga och rensa men inte behöva köpa så mycket nytt utan att återanvända det vi har och som kanske stått i skåpen ett tag.
Lite gammalt som dammats av och ställts fram på nytt
Förutom lite nya blommor som får pryda framsidan
A har varit på undersökning idag, en timma och femtio minuter fick han ligga i röntgen maskinen, i vanliga fall brukar det ta upp till en halvtimma och set ör länge nog så idag var det ens lite kille som kom hem, en lugn lördag för hela familjen får det bli.

Kommentarer
Postat av: cissi

Håller tummarna att ni får goda besked.
Kram från oss ♡

2014-08-30 @ 21:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0